Om ACO

ACO ble grunnlagt i 1939. Navnet ACO, Apotekens Composita, er latin og betyr ”apotekets blanding” og oppsto fordi apotekeren selv blandet produktene ut fra den enkelte kundes behov.behov. I takt med at legemiddelindustrien utviklet seg stadig raskere, og at utstyret som krevdes til produksjonen ble stadig mer avansert og kostbart, slo de frittstående apotekene seg sammen. De grunnla varemerket ACO for å effektivisere utviklingen og produksjonen.

Akkurat som i 1939 skjer vår utvikling og produksjon fremdeles i Sverige. På vårt eget forsknings- og utviklingslaboratorium utvikler vi trygge og effektive produkter med moderne formuleringer for forbrukere i Norden.

ACO har siden 1939 brukt nøye utvalgte og dokumenterte pleiende og skånsomme ingredienser. Men like viktig har det vært å velge bort overflødige ingredienser og rendyrke sammensetningene.

ACO / NØYE UTVALGT, NØYE BORTVALGT

Kontakt oss på norwayinfo@perrigo.com

Om ACO Spotless

Kviser er et problem som rammer de fleste, og det er ingenting å skamme seg over. Derfor vil vi bidra med effektive og skånsomme produkter for å minimere problemene når de oppstår. ACO Spotless er en komplett hudpleieserie for effektiv forebygging av kviser og uren hud.