Om ACO

ACO ble grunnlagt i 1939. Navnet, Apotekens Composita, betyr ”apotekenes blanding” på latin og ble til fordi produktene ble blandet av apotekeren selv ut fra enkeltpersoners behov. Men legemiddelindustrien utviklet seg stadig raskere, og den avanserte utrustningen som var nødvendig for produksjonen, ble stadig dyrere. Derfor gikk de frittstående apotekene sammen og opprettet varemerket ACO i den hensikt å effektivisere utvikling og produksjon.

Akkurat som i 1939 foregår vår utvikling og produksjon fremdeles i Sverige. På vårt eget forsknings- og utviklingslaboratorium utvikler vi sikre produkter med moderne formuleringer for forbrukerne i Norden.

ACO har siden 1939 benyttet nøye utvalgte og dokumenterte pleiende og skånsomme ingredienser. Men det har vært like viktig for oss å velge bort overflødige ingredienser og rendyrke blandingene.

ACO / NØYE UTVALGT, NØYE BORTVALGT

Les mer på www.aconordic.no.
Kontakt oss på info-no@aconordic.com

Om Spotless

Kviser er et problem som rammer de fleste, og er ingenting å skamme seg over. Derfor vil vi fremskaffe effektive og skånsomme produkter for å minimere problemene når de oppstår. ACO Spotless er en komplett hudpleieserie for effektiv behandling av kviser og uren hud. Les mer om Spotless’ utvikling fra lanseringen i 2009.

Spill
Spotless begynte med spillet Spotless Comeback. Hensikten var å avdramatisere problemer med kviser ved å løfte spørsmålet frem og spøke med det. Spillet gikk ut på å komme seg gjennom den første dagen på en ny skole med kviser i ansiktet og med kommentarer som hagler fra motstanderne.

Instruksjonsfilmer
For lettere å kunne vise hvordan kviser oppstår og hvordan man lettest behandler problemet, laget vi også instruksjonsfilmer. Filmene bygget videre på karakterer fra Spotless Comeback.